Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Naujienos

Kultūros ir meno premija už realizuojamus vertingus projektus

2021-06-14

Džiaugiamės ir didžiuojamės mūsų mylima Sparse - Supporting & Promoting Arts in Rural Settlements of Europe Laukžemės koordinatore Aida Mikutienė, kuriai vakar buvo įteikta Kretingos rajono savivaldybės Kultūros ir meno premija už realizuojamus vertingus projektus!

Darbėnų seniūnas Alvydas Poškys negailėjo šiltų žodžių A. Mikutienei:„Ji tikrai verta tokio pagerbimo, nes daugelį metų aktyviai dirba ne tik įvairiapusėje kultūros srityje, bet yra ir Laukžemės bendruomenės pirmininkė. Tačiau geografiškai tik Laukžeme jos darbai ir sumanymai neapsiriboja. Ji – žmogus, apie kurį noriai buriasi kaimo žmonės, visa bendruomenė. Ji daug laiko ir energijos skiria miestelio gerbūvio gražinimui, kitų projektų teikimui ir vykdymui.“

Kultūros centro vadovas Pranas Razmus teigė, kad Laukžemėje dirbanti skyriaus vadovė Aida yra „tikras kultūros žmogus“, realizuojanti įvairiausius projektus, dažnai nenustygstanti vietoje, kupina kūrybinių sumanymų, traukianti žmones.

Prisidedame prie sveikinimų ir mes! Koks džiaugsmas dirbti su tokiais kūrybingais, iniciatyviais ir energingais žmonėmis!