Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Naujienos

Profesionalaus scenos meno sklaida regionuose

2021-08-31

Šį savaitgalį projektas „Bendruomenės plius kultūros profesionalai: scenos meno sklaidos tinklas Lietuvos regionuose“ pasidalino į tris stovyklas: vakarinėje pusėje - Lenkimuose - žiūrovų širdis šildė ir jaukiai vakarojo Justas Tertelis, kuris pristatė savo autorinių dainų koncertą „Prabudiman“, rytinė pusė - Vidiškiai - turėjo progą pamatyti Laisvasis teatras monospektaklį „Sudie, derintojau!“, o piečiau - į Valkininkus vyko Klaipėdos jaunimo teatras su spektakliu vaikams „Knygų personažai atgimsta“.

Atsiliepimai? Tokie, kad negalim nepasidalinti!

„Viskas praėjo sklandžiai, nors publikos galėjo būti daugiau.... Rytojaus dieną bendruomenė vyko į ekskursiją ir tų kurie buvo koncerte, atsiliepimai geri, net išskyrė tam tikras įstrigusias dainas. Dalinomės įrašais iš mobiliakų... :)“ (Arnas Gedminas, Lenkimai).

„Viskas pasisekė puikiai. Vaikai gavo iš Karlsono ir saldainių ir balionų. Argi gali būti geriau? Ačiū jums už galimybę prisiliesti prie profesionalaus meno.“ (Jolanta Molienė, Valkininkai).

O Vidiškiuose Laisvojo teatro spektaklis buvo pirmasis, parodytas naujoje salėje. „Ačiū Jums dideliausias! Šaunus spektaklis, puikus kolektyvas. Mūsų naujoji scena atidaryta profesionalaus meno ir jūsų projekto dėka. Visų vidiškiečių vardu Jums dėkoju.“ (Janė Giedraitienė, Vidiškiai).

Keliaujame toliau į rudenį, kur šią savaitę laukia dar 3 renginiai! 

Projektą „Bendruomenės plius kultūros profesionalai: scenos meno sklaidos tinklas Lietuvos regionuose“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba